Ervaringen

Vanuit privacy-oogpunt wordt alleen de voornaam vermeld.

“De man met de kreeftenpootjes”

Al mijn hele leven heb ik gloeiende voeten, vandaar de bijnaam. Ik loop dan ook als het enigszins kan op blote voeten, ’s zomers op sandalen en slaap ’s nachts geregeld met de latten buitenboord. Soms lastig, nooit onoverkomelijk. Tot ruim een jaar geleden. Nu ik de 65 nader, komen er meer bijeffecten. De rode voeten/onderbenen worden geregeld diep rood, tot plekken met paars. Wondjes genezen steeds moeilijker, mijn tenen worden stijf en de huid is zo dun, dat zachtjes stoten al wonden tot gevolg kan hebben. Allemaal niet goed dus.

Naar de dokter? Nou nee. Veel te veel mensen worden vanaf een bepaalde leeftijd vaste klant bij artsen en specialisten. Heb je geen kwaaltje? Dan vinden we er wel een. Een medicijn om beter te worden? De bijwerkingen lossen we eenvoudig op met weer andere middelen! Met natuurlijk de nodige bijwerkingen… Het lijkt soms of mensen niet meer op natuurlijke wijze oud mogen worden.

Begin 2015 leerde ik Wilma kennen als therapeut. Zij hoorde mijn verhaal en gaf aan met haar behandeling mogelijkerwijs een betere doorbloeding in mijn benen te kunnen bereiken, want daar leek toch het grootste knelpunt (letterlijk) te liggen. Ik ben niet zo’n aanhanger van alternatieve geneeswijzen, maar ben wel overtuigd van de positieve effecten die er mee bereikt kunnen worden. Dus gingen we aan de slag.

Zij heeft met haar methoden binnen drie maanden mijn doorbloeding aanzienlijk verbeterd. Wonden helen veel sneller dan voorheen. Mijn benen en voeten functioneren weer op acceptabele wijze. Dat ze voor de volle 100% genezen hoef ik op mijn leeftijd niet meer te verwachten, maar dat ze weer doen waar ze voor dienen vind ik een zegen.
Vera

Mijn behandelingen zijn nu afgebouwd tot 1x per maand en dat volstaat en wie weet als we weer een half jaartje verder zijn… Dat vind ik de verrijking die Wilma met haar behandelingen geeft.

“Ik word behandeld met gezichtsreflexologie na een TIA”

“Ik ben door mijn vrouw naar Wilma gestuurd voor een reflexzonetherapiebehandeling, omdat ik slecht kon slapen en mijn hoofd bonkte en ik was moe. Deze klachten kreeg ik nadat ik een TIA had gehad. Ik was wel sceptisch en wist niet wat ik kon verwachten maar het is heel positief uitgevallen en kan weer goed slapen, geen bonkend hoofd meer en niet meer moe. Nou wat wil een mens nog meer. Ik zeg: ‘Probeer het”. ”
Bart (4-11-2015)

“Ik heb een fantastische ervaring met een voetreflexbehandeling”

“Nadat ik ben geopereerd aan een gecompliceerde dijbeenbreuk, was mijn been zo dik, dat ik mijn knie onmogelijk kon buigen. Wilma kwam en heeft me behandeld om het lymfesysteem op gang te krijgen. Binnen een uur moest ik naar het toilet en dat bleef een poosje zo. Ik zag mijn been slinken! Geweldig! Daarna was ik naar een herstelhotel om tot rust te komen. Ik had een mentale klap gekregen, doordat ik letterlijk was gevloerd. Wilma gaf me daar een gezichtsreflexbehandeling. Als er geen bezoek was gekomen op dat moment, was ik echt van pure ontspanning in slaap gevallen.”
Guda

“Ik word met gezichtsreflextherapie behandeld voor kortademigheid”

“Ik begon met elke week een behandeling maar toen het na elke behandeling steeds beter ging zijn we het om de week gaan doen om het goede resultaat te onderhouden. Na elke behandeling voel ik me ontspannen en heb ik het gevoel dat ik de hele wereld
weer aan kan.”
Paul

Goodnight Slaapkamers
Op 2 november 2016, waren wij op uitnodiging van Goodnight Slaapkamers aanwezig op de extra koopavond, “De Woonparty”. Op deze avond werden de bezoekers getrakteerd op diversen activiteiten. Zoals stoelmassage, een lingerie modeshow, voetreflexmassage, rad van avontuur, een puzzelwedstrijd met mooie prijzen en wij waren daar met gezichtsreflexbehandelingen. De bezoekers maakten in 15 minuten tijd kennis met gezichtsreflextherapie. De bezoekers ervoeren het als zeer prettig en waren zeer verbaasd over het effect in zo’n korte tijd. Ze voelden zich veel rustiger en sommigen voelden letterlijk energie in hun lichaam stromen. Beneden kon je heerlijk genieten van livemuziek met een drankje en een hapje.
Wilma